Κανονισμός Λειτουργίας

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σκοπός του κανονισμού είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών.

Η είσοδος και η παραμονή σας στο Camping σημαίνει την αυτόματη αποδοχή των παρακάτω όρων:

 1. Ο κατασκηνωτής, κατα την άφιξή του στο Camping, οφείλει να επιδείξει το διαβατήριο ή την ταυτότητά του, το οποίο και παραμένει στη Reception μέχρι τη στιγμή της εξόφλησης του λογαριασμού. Ταυτόχρονα παραλαμβάνει μία κάρτα ελέγχου εισόδου, που είναι υποχρεωμένος να την επιδεικνύει στον υπάλληλο της υποδοχής κάθε φορά που εισέρχεται στον χώρο του Camping. Επίσης θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα Check-in με τα στοιχεία κάθε κατασκηνωτή.
 2. Ο χώρος κατασκήνωσης υποδεικνύεται αποκλειστικά από τον υπεύθυνο υπάλληλο του Camping. Αλλαγή θέσης επιτρέπεται μόνο ύστερα από άδεια της Διεύθυνσης.
 3. Οι κατασκηνωτές είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του χώρου τους.
 4. Οι αναχωρήσεις και η αποδέσμευση της θέσης θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 02:00μ.μ. Εφόσον ο κατασκηνωτής επιθυμεί να παραμείνει στον χώρο του camping μετά τις 02:00μ.μ ενώ έχει αποδεσμεύσει την θέση κατασκήνωσης, ισχύει χρέωση διημέρευσης ανά άτομο.
 5. Η αναχώρηση μετά της προκαθορισμένης ώρας αναχώρησης (02:00μ.μ) (Late Check-Out), επιτρέπεται μετά από συνεννόηση με την reception και ισχύει επιβάρυνση 50% επί της τιμής διανυκτέρευσης για αναχώρηση εώς 06:00μ.μ, και επιβάρυνση 100% επι της τιμής διανυκτέρευσης για αναχώρηση μετά τις 06:00 μ.μ.
 6. Κάθε αλλαγή στον αριθμό των ατόμων ή κατασκηνωτικών μέσων, πρέπει να δηλώνεται άμεσα στην reception. Κάθε νέο άτομο θα χρεώνεται επιπλέον.
 7. Η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται κατά την αναχώρηση του κατασκηνωτή και όχι νωρίτερα.
 8. Οι κατασκηνωτές οφείλουν κατά την αναχώρησή τους να απομακρύνουν τα ατομικά τους αντικείμενα και όλο τον εξοπλισμό́ τους, από τους χώρους του camping. Τυχόν αμέλεια να πράξουν τα ως άνω δεν επιφέρει καμιά ευθύνη στη διεύθυνση και στο προσωπικό του camping, για τη φύλαξη τους.
 9. ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΣΤΟ CAMPING ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 10μ.μ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΩΡΑΣ (ΔΥΟ -2- ΩΡΕΣ) ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ.
 10. Απαγορεύεται το παρκάρισμα αυτοκινήτων ή η τοποθέτηση άλλων αντικειμένων στις τυχόν ελεύθερες θέσεις.
 11. Κατά τις ώρες κοινής ησυχίας (2.00μ.μ-5.00μ.μ και 12.00π.μ-8.00π.μ) ο κάθε κατασκηνωτής είναι υποχρεωμένος να μην διαταράσσει την ησυχία των άλλων.
 12. Οι κατασκηνωτές και οι επισκέπτες αυτών είναι υπεύθυνοι για κάθε ζημιά στις εγκαταστάσεις, τις συσκευές και γενικά στο χώρο του camping. Υποχρεούνται δε σε άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.
 13. Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου. Τα κατοικίδια πρέπει να είναι με λουρί και όχι ελεύθερα και υπό την ευθύνη και συνεχή εποπτεία των ιδιοκτητών τους. Οι ιδιοκτήτες, υποχρεούνται να συλλέγουν τα περιττώματα των κατοικιδίων. Τα κατοικίδια απαγορεύεται να μένουν ασυνόδευτα στο camping. Το camping ουδεμία ευθύνη φέρει για κατοικίδια που διαφεύγουν της προσοχής και της εποπτείας των ιδιοκτητών τους.
 14. Η είσοδος και έξοδος στο camping με αυτοκίνητο επιτρέπεται στους κατασκηνωτές από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες η κυκλοφορία μηχανοκίνητων απαγορεύεται και κατά την είσοδο τους θα παραμένουν στο parking.
 15. Η είσοδος στο χώρο του camping επιτρέπεται μόνο στα αυτοκίνητα των κατασκηνωτών των οποίων η ταχύτητα κυκλοφορίας δεν θα υπερβαίνει τα 5χλμ την ώρα.
 16. Δεν επιτρέπεται η είσοδος αυτοκινήτων των επισκεπτών.
 17. Απαγορεύεται η χρήση μέσων αναπαραγωγής ήχου κατά τις ώρες κοινής ησυχίας, ενώ κατά τις υπόλοιπες επιτρέπεται σε πολύ χαμηλή ένταση και χωρίς να ενοχλεί τις γειτονικές θέσεις.
 18. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ το άναμα φωτιάς στην ύπαιθρο για μαγείρεμα ή για άλλους σκοπούς. Επίσης απαγορεύεται το πλύσιμο πιάτων και ρούχων στις εξωτερικές βρύσες. Οι παραπάνω ενέργειες επιτρέπονται μόνο στις ειδικές εγκαταστάσεις για πλύσιμο πιάτων και ρούχων.
 19. Η Διεύθυνση του camping δε φέρει καμία ευθύνη για απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής ή φθοράς. Παρακαλούνται οι κατασκηνωτές να φροντίζουν μόνοι τους για τη φύλαξη των αντικειμένων τους.
 20. Σε περίπτωση που ο πελάτης ασθενήσει από οποιαδήποτε αιτία, είναι υποχρεωμένος να το αναφέρει αμέσως στη διεύθυνση, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
 21. Οι γονείς είναι πλήρως υπεύθυνοι για την τήρηση των κανονισμών από τα παιδιά τους, καθώς και για την επίβλεψη και φροντίδα τους. Ειδικά τα νεαρά σε ηλικία παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται πάντα από τους κηδεμόνες τους στους χώρους και τις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις του camping.
 22. Για κάθε έκτακτη ανακοίνωση, οι κατασκηνωτές θα ενημερώνονται με ανακοινώσεις αναρτημένες στον ειδικό πίνακα ή από τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.
 23. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διεύθυνση σε περίπτωση πυρκαγιάς – θεομηνίας ή τρομοκρατικών ενεργειών.
 24. Απαγορεύεται το άδειασμα χημικής τουαλέτας στους κοινόχρηστους χώρους εκτός από τον ενδεδειγμένο χώρο. Απορρίμματα κάθε είδους ρίχνονται μόνο στα δοχεία απορριμμάτων αφού κλειστούν σε σακούλες.Διατηρείτε το κάμπινγκ καθαρό και μην πετάτε αποτσίγαρα και σκουπίδια στους δρόμους και στην παραλία.
 25. Απαγορεύεται η επέμβαση στο ηλεκτρικό / αρδευτικό / αποχετευτικό δίκτυο και στις εγκαταστάσεις, όπως επίσης και η μετακίνηση κάθε αντικειμένου του camping απο τον χώρο του.
 26. Ο Διευθυντής του Camping έχει το δικαίωμα σε περίπτωση μη συμμορφώσεως των κατασκηνωτών ή επισκεπτών αυτών, στους κανονισμούς, να τους απαγορεύει την παραμονή ή την είσοδο στο Camping.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στo Lefka Beach Camping.

  2007 © Copyright. Lefka Beach Camping
Designed by Impression eStudio